NAPOMENA Na ovom blogu cemo Vam, izmedju ostalog, predstaviti neke istaknute partnere SCnet World kompanije u zemljama u kojima ova kompanija vec posluje. Da ne bi bilo zabune, napominjemo da je sa velikim partnerima ugovor o partnerstvu regulisan na drugaciji nacin od uobicajenog gdje dodjete sa Vasom karticom i kupujete pokazujuci istu na kasi. Recimo NIS GAZPROM u Srbiji ima 480 benziskih pumpi, gdje u 3 smjene radi preko 1500 ljudi. Nemoguce bi bilo sve njih obuciti kako da evidentiraju promet preko SCnet-a. Medjutim SCnet se tu prilagodio (dok ne bude uveden novi nacin placanja) tako sto je iskoristio NIS-ove kartice i obucili su osoblje u knjigovodstvu kako da evidentiraju promet preko SCneta... Tako da kada Vi punite svoju karticu novcem, Vama se tada obracuna povrat preko sistema i onda idete sa karticom i kupujete gorivo bez da objasnjajete prodavacu ko ste i sta ste. Dakle, izabrana je opcija koja je bila jedina moguca u ovako kratkom periodu. Takodjer slicno je i sa MAXI marketima INTERSPAROM i td. gdje umjesto kartice oni imaju svoje BONOVE i SCnet clanovi prilikom kupovine bonova dobijju svoj povrat i onda na kasi pokazuju BON i ne moraju nikome nista objasnjavati. Znaci, BON kupite jeftinije (jer Vam se obracunao povrat) i kupujete za vrijednost BONa kako stoji na istom. Ovo je pojasnjenje da Vam bude malo jasnije zasto je ovo, opet napominjem SADA ovako regulisano.

SCNetSrbija a.d. - SCNetBiH a.d.

ScnetWorld a.d. nudi Vam mogucnost da uz BESPLATNO clanstvo u nasem klubu potrosaca, ostvarite dobit od licne potrosnje. Takodjer, od svih preporucenih clanova (onih koji se uclane preko Vas), ostvarujete dobit od svake njihove kupovine. Nasa ponuda je jedinstvena po tome sto Vam dajemo sansu za dobit od svih clanova koji su uclanjeni ispod Vas u 4 dobine (Vas clan – clan Vaseg clana – clan od clana Vaseg clana ... i tako do 4 nivoa ispod Vas). Mogucnosti su, doista, velike a clanstvo i sudjelovanje u svemu tome je besplatno. O ovom poslu pricaju se svakavne price. Medjutim, imajte na umu da o ovom poslu govore uspjesni i neuspjesni. Na Vama je da se odlucite koju cete pricu Vi pricati.

Besplatno se mozete uclaniti na ovom linku

Ispred naseg tima, mi cemo Vam pruziti kompletnu podrsku za napredak u ovom poslu. Za sve sto Vas zanima glede ovog posla, javite nam se i mi cemo nastojati da Vam pruzimo maksimalnu podrsku.