NAPOMENA Na ovom blogu cemo Vam, izmedju ostalog, predstaviti neke istaknute partnere SCnet World kompanije u zemljama u kojima ova kompanija vec posluje. Da ne bi bilo zabune, napominjemo da je sa velikim partnerima ugovor o partnerstvu regulisan na drugaciji nacin od uobicajenog gdje dodjete sa Vasom karticom i kupujete pokazujuci istu na kasi. Recimo NIS GAZPROM u Srbiji ima 480 benziskih pumpi, gdje u 3 smjene radi preko 1500 ljudi. Nemoguce bi bilo sve njih obuciti kako da evidentiraju promet preko SCnet-a. Medjutim SCnet se tu prilagodio (dok ne bude uveden novi nacin placanja) tako sto je iskoristio NIS-ove kartice i obucili su osoblje u knjigovodstvu kako da evidentiraju promet preko SCneta... Tako da kada Vi punite svoju karticu novcem, Vama se tada obracuna povrat preko sistema i onda idete sa karticom i kupujete gorivo bez da objasnjajete prodavacu ko ste i sta ste. Dakle, izabrana je opcija koja je bila jedina moguca u ovako kratkom periodu. Takodjer slicno je i sa MAXI marketima INTERSPAROM i td. gdje umjesto kartice oni imaju svoje BONOVE i SCnet clanovi prilikom kupovine bonova dobijju svoj povrat i onda na kasi pokazuju BON i ne moraju nikome nista objasnjavati. Znaci, BON kupite jeftinije (jer Vam se obracunao povrat) i kupujete za vrijednost BONa kako stoji na istom. Ovo je pojasnjenje da Vam bude malo jasnije zasto je ovo, opet napominjem SADA ovako regulisano.

SCnet - Info za 5 minuta

Postovani posjetioci,

odvojite barem 5 minuta, Vaseg dragocjenog vremena, i informisite se o najboljoj poslovnoj prilici, ikada.

U ovom poslu nemate nikakvih obaveza prema firmi niti bilo kome drugom, necete nikoga morati ubjedjivati da kupi neki skupi usisivac, filter za vodu, .ws domenu, i da drugima preporucuje to isto da bi imao zaradu i on a i Vi sa njim. Ovi poslovi funkcionisu, ali sve dok Vas clan ne pronadje svoje clanove koji ce uraditi isto sto i on, on nema motiv da radi taj posao i tako je svakom narednom novom clanu u takvim poslovima.

Kazu da ako nista ne ulozite, nista ne radite, nista je i ono sto cete dobiti.

Za posao koji Vam nudimo ne trebate NISTA ULAGATI, ali TREBATE RADITI, i sigurno cete zaraditi vise nego sto ste ikada mogli i sanjati.


Pitate se!!!??? Kako je nesto tako moguce??? Vjerujte mi, sa SCnet kompanijom je moguce, i to i mnogo vise od toga!!!

Dragi posjetioci...

Predstavljamo Vam posao, priliku, ili nazovite to kako god hocete, sa kojim cete definitivno promijeniti zivot na bolje i ostvariti financijsku nezavisnost (naravno, ukoliko je zelite).

Da li je kompanija sigurna, da li postoji uopce, da li funkcionise... mnogo je pitnja koja se namecu. Za razliku od svih dosadasnjih slicnih poslova, u koje ste se mozda upustali a niste znali, ni da li postoji firma za koju radite, ni da li posluje legalno, za razliku, dakle, od svih njih, ova firma je tu na nasim prostorima. Svakoga dana mozete otici u njene prostorije, susresti se sa rukovodstvom firme i uvjeriti se u sve ovo sto Vam govorimo.

Ipak, treba znati da mnogo ljudi u ovakve poslove nikada nece uci. Pogotovo ovo kazem jer u ovom poslu je sve besplatno. Mozda bi bilo interesantnije da se placa. Ali besplatno je i ko ne pokusa nece ni uspjeti, a ko pokusa, uz jedan disciplinovan rad, moze ostvariti i vise nego stalna mjesecna primanja. Jer stalna mjesecna primanja (tj. dobra plata), samo Vam daje malo veci komfor u zivotu, a to je da izlazite jedanput vise u sedmici od onoga sa manjom platom, kupujete skuplji auto, nesto moderniji namjestaj, budete malo duze na godisnjem odmoru i to je to. Sve je to samo malo veca doza komfora, ali ovo sto Vam nudimo je puno vise od toga.

Na pravom ste mjestu. Na ovoj stranici saznajte o ovoj sjajnoj mogucnosti. Ako se odlucite da je to ono sto zelite, registrujte se potpuno besplatno prema upustvima i mi smo tu da Vam pomognemo oko Vaseg uspjeha u ovom poslu.

Za pocetak pogledajte sljedece tekstove i VIDEO prezentaciju, te pogledajte u kategoriji FAQ ono sto Vas dodatno bude zanimalo

KORAK PO KORAK - SCNET BIZNIS

KAKO FUNKCIONISE OVAJ POSAO

ZARADA UZ SCNET KOMPANIJU

VIDEO PREZENTACIJA

FAQ - Pitanja i odgovori