NAPOMENA Na ovom blogu cemo Vam, izmedju ostalog, predstaviti neke istaknute partnere SCnet World kompanije u zemljama u kojima ova kompanija vec posluje. Da ne bi bilo zabune, napominjemo da je sa velikim partnerima ugovor o partnerstvu regulisan na drugaciji nacin od uobicajenog gdje dodjete sa Vasom karticom i kupujete pokazujuci istu na kasi. Recimo NIS GAZPROM u Srbiji ima 480 benziskih pumpi, gdje u 3 smjene radi preko 1500 ljudi. Nemoguce bi bilo sve njih obuciti kako da evidentiraju promet preko SCnet-a. Medjutim SCnet se tu prilagodio (dok ne bude uveden novi nacin placanja) tako sto je iskoristio NIS-ove kartice i obucili su osoblje u knjigovodstvu kako da evidentiraju promet preko SCneta... Tako da kada Vi punite svoju karticu novcem, Vama se tada obracuna povrat preko sistema i onda idete sa karticom i kupujete gorivo bez da objasnjajete prodavacu ko ste i sta ste. Dakle, izabrana je opcija koja je bila jedina moguca u ovako kratkom periodu. Takodjer slicno je i sa MAXI marketima INTERSPAROM i td. gdje umjesto kartice oni imaju svoje BONOVE i SCnet clanovi prilikom kupovine bonova dobijju svoj povrat i onda na kasi pokazuju BON i ne moraju nikome nista objasnjavati. Znaci, BON kupite jeftinije (jer Vam se obracunao povrat) i kupujete za vrijednost BONa kako stoji na istom. Ovo je pojasnjenje da Vam bude malo jasnije zasto je ovo, opet napominjem SADA ovako regulisano.
Haris Mustajbasic
SCnet instruktor

E-mail: hmustajbasic@yahoo.com
Skype: hmustajbasic
Mob.: +38761801160
ID: 025837

KlubPotrosaca.com
Budite dio najveceg tima u SCnet mrezi!

Ako ste iz Srbije, BiH, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Rumunije, Bugarske, Rusije... ozbiljno razmislite o ovoj ponudi. Ukoliko zelite rijesiti problem Vaseg zaposlenja, za cijeli zivot, onda ovome pristupite maksimalno ozbiljno.



- U ovom poslu nemate nikakvih ulaganja, niti cete ih imati 7 dana kasnije, mjesec dana kasnije ili vise.

- U ovom poslu nemate nikakve prodaje, ni obavezne ni neobavezne, niti cete je ikada imati.

- U ovom poslu nemate nikakvog rizika jer od Vas necemo traziti apsolutno nista, osim Vaseg vremena koje cete uloziti u razvoj ovog posla. Ovo je jedino sto ce Vam trebati, a trebate biti svjesni da s obzirom da necete nista prodavati, ulagati niti rizikovati, morate u jednom takvom poslu nesto raditi, jer u protivnom to i ne bi bio posao.



Posto ovakvu ponudu do sada, vjerovatno, niste imali, moguce je da cete se pitati kako je ovo moguce i kakvog smisla ima ovakva jedna ponuda i mnoga druga pitanja? Na ta pitanja Vi u ovom trenutku NE ZNATE odgovor!

Ali...

Da li Vam treba posao?
Da li Vam treba dodatna zarada?
Da li Vam treba ...?

Ovo su pitanja na koja Vi ZNATE odgovor!


Ako su odgovori na ova pitanja pozitivni (DA), molimo da onda DOBRO pogledate o cemu se radi. Nemojte ovo usporedjivati sa nekim drugim ponudama koje ste do sada imali, jer SIGURNO ovo ne slici nicemu do sada vidjenom. Budete li odmah u startu imali predrasude o ovom poslu, tu cete i zavrsiti, a kasnije cete SIGURNO zaliti za propustenim prilikama, i onda cete onima koji su USPJELI, govoriti kako su imali srece jer su na vrijeme krenuli sa radom.


Medjutim, cinjenica je da o ovakvim poslovima svoje price pricaju
USPJESNI i NEUSPJESNI.

Izaberite koja pricu cete Vi pricati!

ZELIM SAZNATI VISE O OVOM POSLU

Free counters!



KlubPotrosaca.com, SCnetBiH.info, SCnetHrvatska.info, SCnetMontenegro.info,

SCnetMakedonija.info,SCnetRomania.info, SCnetBulgaria.info,

SCnetRussia.info, PosaoNaNetu.info, TheBestEarning.info...

© 2010 KlubPortosaca.com | Haris Mustajbasic | +38761801160 | hmustajbasic@yahoo.com
Skype: hmustajbasic | Twitter: twitter.com/scnetworld