NAPOMENA Na ovom blogu cemo Vam, izmedju ostalog, predstaviti neke istaknute partnere SCnet World kompanije u zemljama u kojima ova kompanija vec posluje. Da ne bi bilo zabune, napominjemo da je sa velikim partnerima ugovor o partnerstvu regulisan na drugaciji nacin od uobicajenog gdje dodjete sa Vasom karticom i kupujete pokazujuci istu na kasi. Recimo NIS GAZPROM u Srbiji ima 480 benziskih pumpi, gdje u 3 smjene radi preko 1500 ljudi. Nemoguce bi bilo sve njih obuciti kako da evidentiraju promet preko SCnet-a. Medjutim SCnet se tu prilagodio (dok ne bude uveden novi nacin placanja) tako sto je iskoristio NIS-ove kartice i obucili su osoblje u knjigovodstvu kako da evidentiraju promet preko SCneta... Tako da kada Vi punite svoju karticu novcem, Vama se tada obracuna povrat preko sistema i onda idete sa karticom i kupujete gorivo bez da objasnjajete prodavacu ko ste i sta ste. Dakle, izabrana je opcija koja je bila jedina moguca u ovako kratkom periodu. Takodjer slicno je i sa MAXI marketima INTERSPAROM i td. gdje umjesto kartice oni imaju svoje BONOVE i SCnet clanovi prilikom kupovine bonova dobijju svoj povrat i onda na kasi pokazuju BON i ne moraju nikome nista objasnjavati. Znaci, BON kupite jeftinije (jer Vam se obracunao povrat) i kupujete za vrijednost BONa kako stoji na istom. Ovo je pojasnjenje da Vam bude malo jasnije zasto je ovo, opet napominjem SADA ovako regulisano.

SCnetSrbija, SCnet, SCnet Srbija


Ako ste iz Srbije, BiH, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Rumunije, Bugarske, Rusije... ozbiljno razmislite o ovoj ponudi. Ukoliko zelite rijesiti problem Vaseg zaposlenja, za cijeli zivot, onda ovome pristupite maksimalno ozbiljno.
1. PRVA MOGUCNOST: Korisnik BESPLATNE SCnet kartice
Uclanite se BESPLATNO u SCnet kompaniju. Dobit cete svoj ID broj (karticu) i prilikom kupovine u partnerskim firmama imat cete UVIJEK popust/povrat novca 1% U KESU. Ostatak popusta ce Vam se kroz jedan genijalan sistem vracati uvecan za 11 puta. Dakle, sa ovom BESPLATNOM SCnet karticom UVIJEK CETE IMATI 1% od onoga sto potrosite kod partnerskih firmi kao direktan povrat na Vas racun. Ostatak popusta se vraca vremenom, ali uvecan za 11 puta, tako da koristenjem ovog sistema, ostvarujete ukupan popust do 80% od svega sto potrosite u firmama partnerima. Ako Vas ovo i ne zanima, nemate sta izgubiti ako se registrujete, jer je BESPLATNO, i nikada necete imati nikakvu obavezu prema firmi, niti cete imati obaveznu kupovinu, niti cete bilo sta prodavati, ulagati... Jednostavno receno NEMATE NIKAKVOG RIZIKA.

Napominjemo da OVO NIJE KUPOVINA PREKO INTERNETA nego je obicna kupovina u firmama partnerima koje budu pridruzene kompaniji i to u bilo kojoj drzavi u kojoj SCnet radi. Znaci moci cete ovu karticu koristiti u svim drzavama u kojima bude radila SCnet kompanija. Preko partnerskih firmi moci cete kupiti SVE (hranu, odjecu, obucu, gorivo, mobilnu telefoniju...), zbog cega ovaj sistem i jeste poseban jer ne morate kupovati samo u jednoj prodavnici niti kupovati samo odredjene proizvode, nego kupujete sve sto ste i do sada svakako kupovali. Ukoliko Vam se neke firme partneri ne svide, Vi nemojte kupovati u njima. Jednostavno, kada budete kupovali u partnerskim firmama imat cete UVIJEK DIREKTAN POVRAT od 1% i zaradu preko sistema od ostatka popusta koji ce Vam vremenom donijeti ukupan povrat do 80%.

Registraciju mozete izvrsiti preko bilo kojeg linka ove kompanije. Bilo da se registrujete preko linka za Srbiju (scnetsrbija.com), BiH (scnetbih.com), Hrvatsku (scnethrvatska.com), Makedoniju (scnetmakedonija.com) i td., svejedno je jer sistem ce Vas razvrstati prema drzavi koju odaberete kao svoju prilikom registracije.
BESPLATNA REGISTRACIJA OVDJE



2. DRUGA MOGUCNOST: SCnet BIZNIS

Posao o kojem ovdje govorimo ne zahtijeva nikakvu prodaju i kupovinu. Sta treba da radite?Vas posao jeste da ovaj sistem preporucujete svojim poznanicima, prijateljima, cak i onima koje ne poznajete.
Dakle, treba da preko sebe ukljucujete ljude u sistem i naucite ih da oni rade to isto. To je sav posao koji trebate raditi.
A zasto biste to radili???, pogledajte u nastavku.

Pored povrata od 1% kojeg cete imati od svake Vase kupovine, od ljudi koje ste ukljucili u ovaj sistem imat cete 0,5% od svake njihove kupovine. Vasi direktni clanovi su Vasa prva dubina i od njih cete, znaci, imati 0,5% od svake njihove kupovine. Kada Vasi clanovi ukljuce nekoga u sistem, ti clanovi postaju Vasa druga dubina, i od nje cete imati 0,5% od svake njihove kupovine. Kada oni ukljuce nekoga ti clanovi su Vasa treca dubina i od nje cete takodjer imati 0,5% od svake njihove kupovine. Kada i oni ukljuce nekoga ti clanovi su Vasa cetvrta dubina i od nje cete imati takodjer 0,5% od svake njihove kupovine. Iz vecih dubina necete imati ovaj direktan povrat u kesu od 0,5% ali cete imati neke druge zarade o kojima cemo Vam reci nesto kasnije.

Primjer DIREKTNE ZARADE u ovom poslu
Ako Vi dovedete 10 clanova imat cete u prvoj dubini 10, ako oni dovedu po 10, u drugoj dubini imat cete 100, ako i oni dovedu po 10, u trecoj dubini imat cete 1000, ako i oni dovedu po 10, u cetvrtoj dubini imat cete 10 000. Ukupno, u cetiri dubine to je 11 110 clanova.

Prva dubina: 10 clanova
Druga dubina: 100 clanova
Treca dubina: 1000 clanova
Cetvrta dubina 10 000 clanova
-----------------------------
UKUPNO: 11 110 clanova
Kada bi oni u toku mjeseca potrosili samo po 20 EUR u prosjeku (a vjerovatno je da hoce jer ce kroz sistem moci kupiti sve sto inace kupuju), Vasih 0,5% bi bilo 1000 EUR za mjesec dana. 1000 EUR mozda nekome i nije puno, ali ako razmislite i pogledate da ovdje niko nista posebno i spektakularno nije radio, nego je svako kupovao ono sto svaki dan vec svakako kupuje, onda je to vec nesto. A zamislite da prosjek potrosnje bude 200 EUR (a to ce vremenom biti, jer neko ce kupiti auto, neko kucu i td.). U tom slucaju Vasa zarada bi bila 10 000 EUR.

Sta trebate uraditi? Ukljucite barem 10 clanova i recite im da ucine to isto. Ili ako malo ozbiljnije pristupite ovome, ukljucite 20, 50, 100 clanova ili koliko god zelite, ali potrudite se da pronadjete barem 10 clanova koji ce uraditi to isto (uvesti barem 10 koji ce uvesti novih 10 i td.).

Da li je tesko nekoga ukljuciti u besplatno udruzenje potrosaca, gdje nece imati nikakvih obaveza, ulaganja niti rizika? Da li je tesko nekome ''prodat'' ovo BESPLATNO clanstvo u SCnet-u? Ako jeste, onda definitivno nikada u zivotu nemojte nista prodavati jer je SVE teze od ovoga.

Kako ukljucujete nove clanove?
- Mozete ih ukljuciti tako sto cete im reci da posjete (www.scnetsrbija.com) ili neki drugi link ove kompanije i dati im Vas ID broj (ovaj broj dobijete prilikom registracije) ili broj Mobitela, koji ce unijeti prilikom registracije i to je to.
- Drugi nacin jeste da im date ovaj link www.scnetsrbija.com/VASEKORISNICKOIME (Vase korisnicko ime koje odaberete prilikom registracije) i u tom slucaju Vas ID broj i Vas broj mobitela ce im automaski biti unesen. Jos jednom napominjemo da nije bitno preko kojeg linka nekoga ukljucujete (scnetsrbija.com, scnetbih.com, scnethrvatska.com i td.), a mozete ukljuciti bilo koga iz bilo koje zemlje, ali ti clanovi dok SCnet ne dodje u njihovu zemlju moci ce ostvarivati popust i zaradu u onim zemljama u kojima SCnet radi.

Zarada o kojoj smo Vam ovdje govorili je DIREKTNA zarada U KESU. Ova DIREKTNA zarada je samo jedan mali dio ukupne zarade iz ovog sistema, negdje oko 5% ukupne zarade koju cete imati. Dakle, paralelno sa ovim tj. dok se sve ovo navedeno desava Vi cete imati jos 3 vrste zarade koje su mnogo vece od navedene, ali zasad Vam je Vazno da znate sta trebate raditi i da vidite kolika je mogucnost zarade od ovog sistema. Napominjemo da smo spominjali samo namjanji vid zarade, a to je navedena DIREKTNA zarada.
BESPLATNA REGISTRACIJA OVDJE


ZARADA ZARADA ZARADA...

Vrste zarade:

- Direktna: 1%, 4x0,5%
- Binarna matrica u 6 trgovackih kategorija
- Poklapajuci bonusi (2. pozicija u karijeri – oko 200 eura mjesecno, 3. pozicija oko 800 eura mjesecno, ... Do 7 pozicije, gde je preko 10000 eura mjesecno karijerni prihod)
- Karijerna zarada od svake PP – beskonacno duboko!


U sistemu kakav je ovaj sigurno se svi pitaju:

Odakle dolaze pare, odakle sav taj silni novac koji se zaradjuje kroz ovaj sistem???
Novac dolazi OD POTROSNJE!!!

Sta to znaci?
Da biste ostvarili povrat novca na svoj racun, morate NESTO kupiti.

Zasto biste Vi nesto kupili kod partnerskih firmi?
Pa zato sto ce Vam se vremenom vratiti 80% od onoga sto potrosite.
I jos uz to ova kupovina nije vezana za odredjeni proizvod niti za odredjenu prodavnicu. Do sada ste se mozda i susretali sa MLM-ovima u kojima imate nesto sto svaki mjesec morate kupiti da biste ostali u sistemu. U ovom poslu toga nema, ali ako zelite da imate povrat do 80% od svega sto potrosite, Vi cete koristiti usluge ovog sjajnog sistema i kupovati kod partnerskih firmi. Ako ne zelite da Vam se vremenom vrati 80% potrosenog isnosa, onda Vi nemojte kupovati kod partnerskih firmi, nego trazite popuste na licu mjesta i moguce da cete nekada i dobiti 2-5% pa nek bude i 10%, ali... 80%.

Do sada smo znaci, da bismo dosli do neke zarade MORALI NESTO kupiti. U slucaju SCnet-aSVAKI COVJEK KUPUJE ONO STO SVAKI DAN VEC SVAKAKO KUPUJE – hranu, odjecu, obucu, gorivo, mobilnu telefoniju...



DIREKTNA ZARADA

Jos jednom ponavljamo da se popust ne dobije na licu mjesta sto i jeste genijalnost sistema, jer se taj popust mnogostruko uvecan vraca upravo Vama.

Podsjetimo se kako se popust dijeli:

Recimo da je popust 10%
Vi kupujete nesto u partnerskoj firmi i placate puni iznos – recimo neki HD TV. (750 EUR)
Firma partner dogovreni popust prebacuje SCnet-u (75 EUR)
SCnet zadrzava sebi 1% (7,5 EUR)
Vama vraca na racun u kesu 1% (7,5 EUR)
4x0,5 % vraca na ljude preko kojih ste dosli u sistem 4x0,5=2% (15 EUR)
Ostatak popusta 6% (45 EUR) se akumulira na Vasem racunu popusta

Kada na tom racunu sakupite 45 EUR (u navedenom slucaju smo potrosili veci iznos za kupovinu TV-a i odmah smo od ostatka popusta sakupili 45 EUR. Moguce je dakle, da obavite vise manjih kupovina i da tako od ostatka popusta-koji se ne rasporedi u direktnu zaradu sakupite 45 EUR), kako god sakupili tih 45 EUR (odjednom ili iz vise kupovina) vi ste stekli jedno PRAVO NA PROFIT (PP) koje se postavlja u binarnu matricu i to PP ce Vama zaradjivati novac.



BINARNA MATRICA

Binarna matrica je jedan od najmodernijih nacina nagradjivanja u biznisu. Za binarnu matricu u nasem slucaju treba da znate nekoliko stvari. Sve je predstavljeno na slikama pa pokusajte se skoncentrisat i dobro vidjeti o cemu se radi jer upravo kroz ovaj sistem nasi popusti se uvecaju za 11 puta tako da mozemo reci da nam BINARNA MATRICA donosi povrat 80% od svega potrosenog u partnerskim firmama.

Treba da znate sljedece:

1. Svako PP ima svoju donju i gornju granu
2. Svako PP je korijen jedne nove binarne matrice
3. Na svako PP se moze vezati najvise dva nova PP-a (binarno)
4. Vasa binarna matrica se popunjava od Vasih PP
5. Vasa binarna matrica se popunjava od PP Vasih clanova do BESKONACNE DUBINE (ljudi koje ste Vi ukljucili – jer svaki njihov PP ce biti dio Vase binarne matrice i sto kao sto je i Vas PP dio binarne matrice Vaseg instruktora, tako da kako Vasi clanovi budu popunjavali svoju binarnu matricu PP-ovima njihovih clanova, oni ce na taj nacin automaski popunjavati i Vasu, a samim tim i binarnu matricu Vaseg instruktora i td.)
6. Vasa binarna matrica se popunjava od PP Vasih instruktora (s obzirom da je Vasa binarna matrica dio binarne matrice Vaseg instruktora, to znaci da kada on stekne novo PP morat ce ga negdje smjestiti tako da ga on smjesta na jednu od praznih pozicija a posto se na svako PP moze vezati samo 2 nova, veoma je moguce da ce upravo sljedece PP Vaseg instruktora pasti upravo ispred Vas. Na taj nacin kako Vas instruktor bude popunjavao svoju binarnu matricu popunjavat ce i Vasu)
7. Zaradu ostvarujete POKLAPANJEM PP u gornjoj i donjoj grani













VAUCER

Vaucer je takodjer novac koji mozete potrositi za kupovinu bilo cega, ali u krugu firmi partnera. Vaucer osigurava sistemu opstanak jer na ovaj nacin ce se uvijek odredjena kolicina novca vracati u sistem. Dakle, NEMATE OGRANICENJA STA DA KUPITE, NITI GDJE DA KUPITE, ALI TA KUPOVINA MORA DA BUDE KOD PARTNERSKIH FIRMI nakon cega se ponovo dobija popust koji ce nanovo donositi zarade u gotovini i u novim vaucerima. 




KARIJERNA ZARADA

U svakoj kategoriji PP vam donosi određeni broj jedinica za karijeru. Jedinice se kumuliraju polugodišnje, znači prvih 6 meseci u godini, zatim drugih 6 meseci, bez obzira kada ste se uključili. Direktne jedinice (PP Vasih direktnih sradnika) se mogu prenijeti u sljedeći period, ali samo do 2000 direktnih jedinica.

Karijerna zarada podrazumijeva da imate profit od svakog PP u svojoj mrezi pod uslovom da ste najmanje karijera 2. Za svaki PP koji se pojavi unutar Vase mreze dobit cete kao ovu vrstu zarade 0,5 EURA. Takodjer, karijerna zarada podrazumijeva zaradu od poklapajucih bonusa o cemu cemo kazati nakon sto Vam objasnimo kako se napreduje u karijeri.

Da biste postali KARIJERA 2 potrebno je da u svojoj mrezi imate ukupno 300 PP od cega treba da bude 50 direktnih. 80 postotno pravilo vazi, sto znaci da Vam jedna grana u mrezi (jedan covjek) moze nositi najvise 80% jedinica za karijeru, a ostalih 20% trebate sakupit od nekoga drugoga u svojoj mrezi. Ovo je veoma blago pravilo i omogucava Vam da kada god Vasi clanovi postanu karijera 2, to Vas automaski gura u karijeru 3 i td.

Napredak u karijeri je predstavljen u tabeli ispod:

KARIJERNI SISTEM
PozicijePotrebne jediniceKarijerna (eur) / direktne jedinice
Razlika (eur) / grupne jedinice
Priznanja, pokloni
Ukupno jedinicaDirektnih jedinicaPoeni za putovanja /jedinici:
1.Sales Agent001.5 eur0Svaka lična jedinica:30
2.Sales Advisor300502 eur0.5 eurVizitke, značka 2 brilijanta20
3.Sales Manager10001002.5 eur0.5 eurKožna torba, značka 3 bril.15
4.Group Manager30003003 eur0.5 eurLaptop, značka 4 bril.10
5.Team Director1000010003.5 eur0.5 eurKancelar. finans., značka 5 bril.5
6.Division Director3000015004 eur0.5 eurAuto finansiranje, značka 6 bril.3
7.Owner Director8000020004.5 eur0.5 eurSuvlasništvo u međunarod., značka. 7 bril.1


POKLAPAJUCI BONUSI

Od direktnog saradnika uvijek cete imati 10%-20% (zavisno od pozicije u karijeri) na sve sto on zaradi iz binarne matrice bez obzira koja on karijera bio, jer je Vas direktni saradnik.

Imate zarade iz beskonacno dubina ali sa sustizanjem u karijeri.

Kada ste karijera 2 imate procenat na zaradu svih saradnika ispod Vas do beskonacne dubine ali koji su u karijeri ispod Vas. Ukoliko ste Vi u karijeri 3 a Vas saradnik u Karijeri 2 od njega i njegove linije imate zaradu onu razliku koja je medju karijerama. Ovo je sjajna stvar za one koji zele biti lideri. Oni koji shvate velicinu ovoga nastojat ce sto prije preci u visi nivo u karijeri.

Jedinice u karijeri se racunaju na sljedeci nacin:

PP u I TK=1 jedinica za karijeru
PP u II TK=3 jedinice za karijeru
PP u III TK=10 jedinica za karijeru
PP u IV TK=30 jedinica za karijeru
PP u V TK=90 jedinica za karijeru
PP u VI TK=180 jedinica za karijeru

U prethodno navedenoj tabeli se moze vidjeti koliko je kojih jedinica potrebno za koji nivo u karijeri.

Ukoliko zelite saznati KAKO DA NAJBRZE NAPREDUJETE U OVOM POSLU javite nam se na jedan od navedenih nacina. Bez obzira odakle ste, Sistem je napravio jednu sjajnu mogucnost preko koje mozete SADA ODMAH startati i zaraditi ogromne novce. Dakle, ako zelite to, javite nam se. (ZA OVU OPCIJU PREFERIRAMO RAZGOVOR PREKO Skype-a, MSN-a ili Mob.) 

Haris Mustajbasic
ID broj: 025837
Mob.: +387 (0) 61 801 160
E-mail: hmustajbasic@yahoo.com
Skype: hmustajbasic

BESPLATNA REGISTRACIJA OVDJE